Vi bruger Cookies!     

         
 X     
angst

Det glemmer man bare....

HJÄLPEN ER PÅ VEJ........

Den hjälp jeg kan gi dig, er i form af terapi...

Du vil lärer dig selv at kende, og du vil blive overrasket over at finde nogle ting i dit liv som har med denne angst eller depresion at görer...

Hvad gör jeg anderledes end andre? der findes masser af tearpi form, masser af behandlings former, og hvordan kan du vide, at lige netop min kan hjälpe dig?

 

Det jeg gör anderledes, er at jeg bruger dig, dvs. Du gör arbejdet jeg ledsager dig og gir dig nogle redskaber du skal bruge på din vej, og du opdager lyn hurtigt hvad der sker, dine tanker vil ändre sig og du vil forstå så meget meget mere. Det aller viktigste er åbenhed og total ärlighed..

Derfor beder jeg ikke op dit rigtige navn, du bestemmer selv, du kan värer total annonym og vi behöver aldrig at mödes, alt kan foregå over mail..

Ja det er rigtigt, sådan kan jeg hjälpe dig til et bedre liv, et liv uden smerte på själen. Et liv som er dejligt at leve, Jeg kan hjälpe dig, om du lider af angst, depresion, stress og hvis du mangler hjälp i dit parforhold.

Hjälp til urolige börn, og til at gi dig en forståelse for hvorfor vi mennesker reagere som vi gör.

Du kan kontakte mig på mail. og så kan vi se hvad jeg kan görer präcis for dig, så dit förste skridt er at sende mig en mail, så er du godt på vej.....

 Besøg  
014842